Kuva: Jouni Järvinen (Vasemmalta oikealle: Timo Länsivaara, Antti Järvinen, Jari Halonen, Mika Paakko, Jenni Roslakka, Janne Ensola, Linnea Kelin, Jalle Niemelä, Antti Lehtinen, Teppo Anttila)


Bruce Springsteen on yksi maailman rakastetuimpia laulaja - lauluntekijöitä, jonka musiikki kuvaa useasti tavallisten amerikkalaisten elämää iloineen ja suruineen. Springsteen on nähty pariin otteeseen myös Suomessa Olympiastadionilla konserteissa joilla on ollut kestoa kahdenkin tavallisen konsertin verran. Springsteenin 70-luvulta jatkunut suosio on kestänyt tähän päivään ja biisikatalogi on kaverilla tästäkin syystä mittava. Kappaleet kuten Born To RunThe River ja vaikkapa Dancing In The Dark ovat ajan saatossa nousseet klassikoiksi.

 

Janne Ensola on kymenlaaksolainen rockmuusikko, jonka kiinnostus Bruce Springsteenin uraan ja rakkaus hänen musiikkiinsa alkoi jo nuorena. Pitkäaikaisena haaveena on Ensolalla ollut tuottaa ja esittää konsertti joka luotaisi Springsteenin uraa 70 - luvulta tähän päivään. Nyt tämä haave toteutuu kun sunnuntaina 5.12. klo 19 Kotkan Kyminsuun lavalle nousee Janne Ensola & 9-henkinen F Street Band. Pyrkimyksenä on esittää Springsteeniä mahdollisimman autenttisella, isolla soundilla ja legendaarisen E-street Bandin hengellä.

 

Sunnuntaina 5.12. klo.19.00 Kyminsuu


Kesto 2 tuntia sis. väliajan


Liput Netticket tai Kyminsuun lipunmyynti.

 Musiikkinäyte Janne Ensola & F Street Bandin harjoituksista: Chosts, albumilta Letter To You (2020)